Activiteiten

Eten & Drinken

Denk je bij Zuid-Limburg al snel aan vlaai, asperges en zuurvlees? Wist je dat er nog veel meer verfijnde ingrediënten en typische streekgerechten zijn die deze regio op smaak maken? En dat deze rechtstreeks vanaf het land, uit het weiland, en uit de wijngaard te proeven zijn? Wat dacht je bijvoorbeeld van Het fruit van fruittelers in Bemelen en omstreken. Het Livar kloostervarken dat met liefde wordt verzorgd. Of een heerlijk zelf gebrouwen biertje uit een van de vele brouwerijen. Wordt het niet eens hoog tijd om ook die te ontdekken? Er is zóveel lekkers in Zuid-Limburg!
Bron

Eten & drinken in de omgeving:

Wandelen

In Zuid-Limburg kun je heerlijk wandelen. Heel anders dan in de rest van het land, word je nogal eens geconfronteerd met een steile klim. Bovenaan wacht de beloning: een prachtig uitzicht op het mooiste stukje Nederland.

U zult verschillende boekjes en folders aantreffen voor wandel en fiets routes in de accommodatie.

Websites:
Visit Zuid-Limburg: Routes
Wandelgids Zuid-Limburg
Wandelroutes staatsbosbeheer

Fietsen

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. Zuid-Limburg heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen deze heuvels.

Websites:
Visit Zuid-Limburg